Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mužstvo dospělých A

Příspěvky

Víkend újezdských týmů

21. 10. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Benfika - Rohovládová Bělá "B" 4:2 (3:2)
Branky: Jirka Petříček, Hladík, Pilský, Zima,

Do Újezdu přijel soupeř, jehož postavení v tabulce neodpovídá jeho kvalitám. Diváci tak mohli vidět utkání převyšující úroveň 3. třídy. Domácí předvedli na rozdíl od sobotního zápasu s Chvojencem (jinak Bělá byla určitě kvalitnější tým) bojovný výkon a zaslouženě zvítězili.
...
Chvojenec - Újezd A 5:1 (3:1)
Branka: Jakub Jiří Petříček,

Po vedoucím gólu domácích, zatlačil náš tým domácí před jejich branku z čehož rezultovalo vyrovnání. Když se již zdálo, že zápas náš tým již zcela kontroluje a je jen otázkou času, kdy vstřelí vedoucí branku udělali jednotlivci v našem týmu hloupé chyby a doslova darovali domácím vedení a posléze i tři body. Všichni hráči na hřišti předvedli doslova podprůměrný výkon, který by nestačil ani na týmy ze třetí třídy.

Újezd (st.žáci) - Staré Hradiště 8:3 (3:3)
Branky: Drahokoupil 4x, Didi, 2 x Forman, Skřivánek

Naši mlaďáci již prohrávali 0:2, ale zápas otočili. V dresu Újezdu vynikl Drahokoupil a Forman. Poslední branku utkání vstřelil z penalty náš golman.

 

 

Souboj bodově chudých pro domácí

12. 10. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Újezd A - Ostřešany 3:0 (1:0)

Branky: 2x Kasal, Hladík (pen.)

Rozhodčí: Derner, ŽK: 2.2, ČK: 0:1 (80´Dvořák)

Újezd: Jandák, J.Rozsévač, Černý, Jiří Petříček, Vohralík, Hladík, Jakub Petříček (50´Huňáček), T.Bendžík, M.Rozsévač (69´Rambousek), Hataš, Kasal (80´Firbas)

Ostřešany: Dvořák, Sekyrka, Drábek, Novák, Jankovský, Půlpán, Paštyka, Bačina, Drbohlav, Ledvinka (34´Křivka), Dufek

Domácí šli ihned od úvodu za ziskem tří bodů. První branku vstřelil z penalty Hladík, která se kopala po faulu na Hataše. První poločas zůstaly další šance domácích nevyužity, kdy jednou zazvoněla tyč ostřešanské branky. Druhý poločas vstřelil uklidňující branku dorostenec Kasal, který se zapsal  do kolonky střelců i potřetí. Při třetí brance byl navíc velmi nebezpečně faulován golmanem hostí, jenž šel následně předčasně pod sprchy.  Pochvala pro celý tým.

 

Po vynikajícím začátku kolaps

6. 10. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Újezd - Nemošice 1:5 (1:2)

Branky: 15´Hataš - 37´Granec, 44´Linha, 47´Vaculík (pen.), 69´M.Vítek, 90´Michňák,

 Rozhodčí: Bém, Diváků: 70, ŽK: 1:1, ČK:0

Újezd: Jandák, Sirůček, Jiří Petříček, M.Rozsévač, Rambousek, J.Rozsévač, Jakub Petříček, T,Bendžík, Vohralík (68´Huňáček), Hataš, Kasal (46´Hladík)

Nemošice: Dufek, Vaculík, Michal Večeřa, Marek Večeřa, Holík, Ulrich, Ujec, Linha (46Ĺibánský), Michňák, M.Vítek (70´A.Týnek), Granec (77´Kreml)

    Ihned od úvodního hvizdu měli domácí drtivou převahu, ze které bohužel vytěžili pouze jeden gól z kopačky Hataše, i když šancí měli dostatek. Trest přišel ke konci poločasu, kdy hosté využili chyb domácích hráčů a obrátili výsledek zápasu. Druhý poločas zvýšili Nemošice z penalty. Ihned po penaltě domácí nastřelili tyč. To bylo však ze strany domácích vše a jejich hra se postupně rozsypala jak domeček z karet, čehož Nemošice využili a svůj náskok ještě navýšili. Pochvala pro rozhodčího Béma.

 

Zlepšenou formu jsme v Opatovicích potvrdili

29. 9. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Opatovice n.L - Újezd 2:2 (2:0)
Branky: T,Bendžík 2x
Sestava: Jandák, Firbas, Černý, Jiří Petříček, Rambousek, Bosman, Jakub Petříček, T.Bendžík, Vohralík, Hataš, Leo Kasal
Střídal: Hladík

     Z vítězné sestavy s Přelovicemi chyběli v Opatovicích tři hráči - Rusín, M.Rozsévač a J.Rozsévač. Do sestavy se však po delší době vrátili Bosman a na střídačce  připravený Hladík.
     První poločas byli aktivnější domácí, kteří dvěmi přesnými střelami z dálky šli zaslouženě do vedení.  Poté se začal osmělovat i náš tým, který si vytvořil dvě vyložené šance. V první se ocitl Hataš, jenž netrefil hlavou v jasné pozici centr od Rambouska. Ve druhé se ocitla mladá újezdská puška Kasal, která ovšem střílela slepými náboji. Domácí v prvním poločasu nedotáhli do konce ještě několik slibných akcí, při kterých dobře zapracoval náš strážce branky Jandák a naše obrana.

     Druhý poločas na rozdíl od prvního jsme měli více ze hry my, z čehož se narodil kontaktní gól z kopačky T.Bendžíka, jenž po přihrávce napálil míč z první přesně k tyči.  Soupeř se poté nepochopitelně ještě více zatáhl do obrany s cílem uhájit hubené vítězství, což se mu nevyplatilo.  Hataš se po přihrávce dostal do samostatného úniku na opatovického golmana a těsně před vápnem byl zezadu zastaven faulem domácím obráncem, který musel předčasně pod sprchy. Z nařízeného přímáku T.Bendžík vymetl pavučiny opatovické branky a srovnal stav zápasu. Náš tým ucítil další šanci na zisk tří bodů, ke kterým měl blízko po šancích Hataše a Vohralíka, jejichž střely se ovšem nevešly mezi tyče. Infartový byla poté poslední pětiminutovka zápasu, kdy každý tým mohl strhnout vedení na svou stranu. Domácí si vytvořili dvě loženky, které neskončili gólem díky  zásahům golmana Jandáka a bránícím hráčům. Na druhé straně  největší šanci neproměnil v 90 minutě Hladík, který po centru Vohralíka  mířil hlavou z bezprostřední blízkosti do břevna opatovické branky, kdy po odrazu míče tento skončil těsně před brankovou čarou.

    Závěrem lze konstatovat, že divákům se zápas musel líbit. První poločas ovládli domácí, druhý zase hosté a vítězství mohl každý z tůmů strhnout na svoji stranu.  Lepší by byli určitě pro náš tým tři body, ale musíme s pokorou přijmout i jeden, neboť jsme mohli odjet i bez bodu.

 

Konečně výhra

22. 9. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Újezd A - Přelovice A  3:1 (1:1)

Branky: 13´T.Bendžík, 65´+ 78´Hataš  - 4´Hačko

Rozhodčí: Čermák, Diváků: 50, ŽK 0:1, ČK: 0

Újezd: Jandák, Vaníček (55´Rusín), Jiří Petříček, Černý, Rambousek, J.Rozsévač, M.Rozsévač (75´Jakub Petříček), T.Bendžík, Vohralík, Kasal (79´M.Strnad), Hataš (86´Hývl)
Přelovice: Rejduga, Čapek, Zelinka, Khun, R.Šimák, Šprinc, Vohralík (37´Šprojcar, 79´Ledvinka), Řehák, B.Blažek (74´Mádr), L.Hladík (46´Bidlo), Hačko

     Domácí opětovně ve značně poslepované sestavě nastoupili do zápasu nekoncentrovaně  a hned v první minutě pustili soupeře do vyložené šance. Tato nebyla pro domácí varováním a tak hosté již druhou šanci využili, kdy se ve čtvrté minutě trefil z malého vápna Hačko 0:1.  Vyrovnání po samostatné akci zařídil T.Bendžík 1:1. Od vyrovnávací branky až do konce zápasu byl lepším týmem Újezd, který již v prvním poločasu mohl o průběhu zápasu rozhodnout, ale hráči domácích trefovali pouze brankou konstrukci (1 x tyč + 1 x břevno). Další šance domácích pak zlikvidoval Rejduga.
     Druhý poločas strhl vedení na stranu újezdských Hataš, jenž zužitkoval přihrávku T.Bendžíka 2:1. Uklidňující gól poté opětovně vsítil Hataš, jehož přihrávkou alá Freiburg vyslal na samotného golmana přelovický Mádr 3:1.  Dvougolový střelec poté odmítl v jasné šanci vstřelení hatricku. Pochvala pro celý tým za bojovnost.

 

Na vyložené šance se nehraje

22. 9. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Lázně Bohdaneč - Újezd 5:2 (3:0)

Branky: Hataš 2x

Výsledek neodpovídá průběhu zápasu. Domácí sice v poli fotbalovější, ale vyložených brankových příležitostí měli újezdští nad očekávání více. První samostatný nájezd na golmana neproměnil J.Rozsévač. V zápětí se domácí dostali po nafilmované penaltě ze strany Svatoně do vedení. Na druhé straně opětovně loženku nevyužil J.Rozsévač a domácí odpověděli gólem. Do kabin poté domácí přidali pojistku a zdálo se, že o osudu zápasu je rozhodnuto.

   Druhý poločas snížil na 3:1 Hataš, který zužitkoval nezištnou přihrávku J.Rozsévače.  Další samostatný nájezd na golmana nepřetavil v gól navrátilec do sestavy Jakub Petříček. Na druhé straně pustil postraní rozhodčí nepochopitelně nejméně pětimetrový ofsajd, čehož dokázali domácí využít 4:1. Za náš tým se poté po střele Strnada do tyčky trefil opětovně Hataš a za domácí z přímáku Svatoň. Ve druhém poločasu spálil ještě jednu tutovku Hataš. Samostatný nájezd na golmana nedal Vohralík a opětovně jinak dobře hrající J.Rozsévač.

  

 

Zápas s Křičení očima soupeře

10. 9. 2013

| Komentářů: 1

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Popis utkání:

Sestava soupeře : Hývl - Firbas, Zima, Rambousek, Vohralík - Kasal (59.Rusín), Rozsévač, Hladík Bosman (46.Petříček) - Bendžik, Hataš

Tradiční soupeř, se kterým se na různých úrovních a v různých věkových kategoriích potkáváme již řadu let, čekal naše hráč i premiérově v okresním přeboru. V letošní sezoně překvapivě zatím nezískal žádný bod a jinak tomu nebylo ani po závěrečném hvizdu velmi dobře pískajícího rozhodčího Béma. Naši sehráli zápas takticky výborně, brzy se dostali i do vedení, které záhy pojistili a i když ve druhém poločase byli domácí opticky aktivnější a pár šancí si i vytvořili, nepřipustili žádné komplikace a po zásluze vezou domů tři body. Domácím chyběli zranění Bendžik a Šebek, ani naše střídačka nebyla nijak nabitá, seděl na ni jen s třísly laborující L.Hanzl. Marodka, to však nebyl jediný problém soupeře. Před zápasem nebyl nikdo schopen na počítači napsat zápis, tak se toho ujal hlavní rozhodčí, když už se mu to povedlo, zjistilo se, že netiskne tiskárna a tak se vše přepisovalo ručně (něco mi říká, že za O.Rozsévče by se toto stát nemohlo)

Že domácí nejsou ve své kůži viděl snad každý, nejen všech 8 místních fanoušků, ale i těch 12 našich (opravdu žalostná návštěva). Žádné dohrávání soubojů na hranici regulérnosti, žádné hecování, hra téměř bez pohybu - to nebyl prostě ten Újezd, který všichni známe. A naši toho dokázali využít. Ve 12.minutě faul na rohu vápna na J.Gintera a tradiční exekutor přímých kopů P.Malý vymetl šibenici branky - 0 : 1. V 17.minutě vytáhl první super zákrok náš R.Pleskot, jenž vyrazil rukou míč směřující do jeho protipohybu a zabránil tak vyrovnání. Ve 29.minutě zatáhl míč po levé straně D.Biath, našel na penaltě M.Pilce, ten ještě přihrávkou vylepšil pozici pro naběhnutého střelce dne P.Malého, jehož rána se otřela o tyč a bylo to 0 : 2. 

Druhá půle jak je výeš psáno přinesla přece jen zlepšení domácích, jejich akce však končily většinou před šestnáctkou a pokud se dostali do ní tak zakončovali velice nepřesně. Naši měli obrovské šance mezi 63.a 65.minuto, když nejprve po spolupráci s D.Biathem střílel jen milimetry nad M.Půlpán, poté trefil tyč J.Ginter a míč kutálející se po brankové čáře Zima odkopl do bezpečí. Soupeř se v posledních minutách snažil nadechnout k náporu, jeho vyústěním byla šance z 85.minuty, hlavičku z bezprostřední blízkosti reflexivně vyrazil čisté konto si hlídající R.Pleskot. Poté se již nic nestalo a vítězství je tak naše. Po pěti odehraných kolech tak máme 9 bodů, se kterými jsme snad ani nepočítali. Teď je však ještě brzy usínat na vavřínech, již v sobotu hostíme Ostřešany a podle tabulky bychom porpvé letos měli být favority. Snad tuto úlohu zvládneme.

 

Rozhodl odfláknutý první poločas

8. 9. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Újezd - Křičeň 0:2 (0:2)
Branky: 11´ + 29´Malý
Rozhodčí: Bém
Diváků: 60, ŽK:1:0, ČK: 0

Újezd: Firbas, Zima, Rambousek, Vohralík, Kasal (59´Rusín), J.Rozsévač, Hladík, Bosman (46´Jakub Petříček), T.Bendžík, Hataš

Křičeň: Pleskot, Malý, Pulpán, Hackenberg, Šedivý, Gloza, Nosek, M.Pulpán, Ginter, Koki (85´Hanzl), Biath

    Hosté ze dvou střel na bránu vytěžili maximum. Domácí brankář Hývl si na míč za celý zápas sáhl pouze při vyndávání z branky.  Domácí první poločas odchodili. Ve druhém přišel  tlak, ale ani ty nejvyloženější šance gólem neskončily. V Újezdu budou muset vypsat konkurz na střelce.  Pochvala pro Rambouska.

 

Tři hráči nedohráli pro zranění v Libišanech

1. 9. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

20130831-210707.jpgFC LIBIŠANY vs. SOKOL ÚJEZD 5 : 3 (2 : 2 )

Branky : Bosman, Hataš , Hladík (pen.) ----    2x Vokáček, Gottwald, Ročín, Brož

 

LIBIŠANY : Vida – Vích, Gottwald, Tomeš, Jozíf – Kuric, Vrabec, Holeček, Ročín, Brož – Vokáček  Střídali : Zadrobílek Honza a Vaníček Martin

ÚJEZD: Hývl, Firbas, Jiří Petříček, Rusín, Rambousek, Bosman, M.Rozsévač,Hladík, J.Rozsévač, T.Bendžík, Hataš   Střídali: Jakub Petříček, Zima

    Úvod zápasu se nám proti favoritovi vydařil nad očekávání. Kdo si totiž myslel, že přijedeme s rozklepanými koleny byl na omylu. Již ve druhé minutě utkání po centru Bendžíka a prodloužení Hladíka poslal náš tým do vedení Bosman. Hned za pět minut střílel Hataš a po teči domácího hráče jsme nečekaně vedli již 0:2.  Poté se ještě v desáté minutě dostal do šance T.Bendžík, ale proti vyběhnutému golmanovi domácích neuspěl. Zbytek poločasu byli poté lepší již domácí, kterým se podařilo do konce poločasu ještě vyrovnat, kdy vyrovnání přišlo ve 45 minutě. 

     Druhý poločas byl již v režii domácích, kteří zaslouženě otočili vývoj utkání. Ve druhém poločasu se za Újezd dostal do dvou  ojedinělých šancí pouze Hataš. Poprvé neuspěl a podruhé byl při postupu sám na branku Libišan zastaven zezadu pouze za cenu faulu. Domácí hráč místo červené karty uviděl pouze kartu žluté barvy s odůvodněním, že u postraní čáry byl ještě jeden hráč domácích a mohl postupu Hataše na samotnou branku ještě zabránit (pozn. asi běhá rychleji než BOLT).  Po likvidačním faulu domácího golmana na Jakuba Petříčka se kopala penalta, kterou Hladík s přehledem proměnil.

     Domácí vyhráli zcela zaslouženě, kdy byla kvalita zcela jasně na jejich straně. Kaňkou na utkání je zranění dalších třech újezdských hráčů, kteří museli nuceně odstoupit z utkání. Dva byli zraněni soupeřem a to Jakub Petříček a J.Rozsévač. Dále byl nucen z utkání odstoupit Bosman pro zranění třísel.

 

 

Vstřelit gól je i nadále velký problém

26. 8. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Újezd - Choltice 0:3 (0:1)
Branky: Kratochvíl, Šimon, Jeřábek
Rozhodčí: Baracz, Diváků: 70, ŽK 1:3

Újezd:
Hývl, Firbas, Zima, Jiří Petříček, Rambousek, Hladík, J.Rozsévač, T.Bendžík, Vohralík (63´Jakub Petříček), Hataš, Vohradník (13´Huňáček)

Choltice:
Zářecký, Kaluža, Peml, Kopečný, Jan Kohoutek, Hlaváček, Šimon, Jeřábek, Kratochvíl (56´Karlík), Urbanec (82´Mach)

Do prvního gólu se hrál zcela vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. Po gólu ovládli hru již choltičtí, kteří zaslouženě dotáhli zápas do vítězného konce. V dresu domácích pochvala pro Hývla.