Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mužstvo dospělých A

Příspěvky

Očima soupeře

11. 8. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Újezd "A" - Roveň "A" 0:4 (fotbal "A" mužstvo)

 
 

 

Do první příležitosti nového ročníku se dostal ve 4. minutě L. Vach - brankář domácích však zasáhl na jedničku. Skvělý zákrok si na úvod sezony zapsal o minutu později i Balda. V 22. minutě vyslal J. Franc L. Vacha, jeho střelu dokázal brankář vyrazit a následná střela Madyho šla těsně vedle. V 24. minutě to už přišlo, to když L. Vach vysunul J. Kučeru, ten šel do souboje s vyběhnuvším brankářem domácích a odražený míč dopravil v pohodě do prázdné branky V. Melc 0:1. V 41. minutě jsme rozehrávali rohový kop "neunávný" V. Melc podstoupil souboj s domácím brankářem a odražený míč napláli do sítě J. Franc 0:2.

Na začátku druhého poločasu jsme měly štěstí, to když míč vypálený se shrumáže před naší brankou skončil na  levé tyči naší branky. V 53. minutě našel hlavou V. Melc  L. Vacha, ten však z malého vápna přestřelil domácí branku. V 58. minutě vysunul L. Vach T. Madáka, ten upaloval sám na branku, ale bohužel trefil jen dobře vyběhnuvšího brankáře. V 74. minutě padla nejhezčí branka zápasu, to když benjamínek v sestavě A mužstva J. Roček napřáhl z dobrých 40 metrů a jeho střela skončila (pro mnohé překvapivě) v šibenici domácí branky 0:3. V rozmezí od 75 do 80 minuty se domácím zranily dva hráči, a jelikož už měly vystřídáno tak dohrávaly v devíti. Konečnou podobu dal vysledku v 85. minutě V. Melc, to když promněnil ideální přihrávku od L. Vacha 0:4.

Závěrem: Cenné vítězství. Musíme však uznat, že domácí hráči měly neuvěřitelnou smůlu. Nepamatuji zápas, kdy by musely tři hráči střídat (resp. vyhledat lékařskou pomoc) pro zranění.

 

Hlavní je uzdravení hráčů

11. 8. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Újezd - Roveň 0:4 (0:2)

Branky: 26´+ 87´Melc, 42´Franc, 74´Roček

Rozhodčí: Hamrník, Diváků 60, ŽK: 1:2

Újezd: Hývl, Erban, Jiří Petříček, Vokál, Rambousek (46´Firbas), Jakub Petříček (58´M.Rozsévač), T.Bendžík, O.Bendžík (25´Černý), Vohralík, Hataš, Vohradník (63´Šebek)

Roveň: Baláš, D.Král, M.Koláček, Roček, O.Koláček, Franc, Madák (78´Dušek), Mikuláš, Kučera, Vach, Melc (88´Král)

    Do první vyložené šance se dostal v sedmé minutě Hataš, který postupoval sám na brankáře hostí, kdy tento v zakončení selhal. V 26´přišla první pohroma pro domácí, kdy byl po střetu s hráčem Rovně odnesen na nosítkách O.Bendžík. Po pokračování  hry se srazil domácí hráč s brankářem, kdy se míč odrazil k Melcovi, pro kterého již nebyl problém skórovat do prázdné branky. Poté byli oba hráči domácích  ošetřováni, kdy oba dohrávali s velkým sebezapřením. Šanci na srovnání měl poté Vohralík, který se nádherně uvolnil ve vápně, ale z jasné pozice neskóroval. Na konci poločasu hosté střelou France zvýšili na 0:2. Ve 47´ domácí Vohradník trefil tyč. Poté se na domácí straně několikrát vyznamenal Hývl, jenž zneškodnil několik slibných šancí hostů. V 70´minutě po srážce Hývla s Černým, zůstal druhý jmenovaný na hřišti bezhybně ležet, kdy z tohoto běhal všem lidem mráz po zádech, protože to s Martinem nevypadalo dobře. Za další minutu šel střídající Šebek do skluzu a hráč Rovně mu prošlápl kotník, takže pro Šebka zápas skončil. Dvacet minut poté domácí dohrávali v devíti, čehož soupeř využil a přidal ještě dva góly, kdy u třetího se musel domácí brankář červenat.  O.Bendžík je již po operaci ramena. M.Černý s podezřením na zranění páteře byl převezen taktéž do nemocnice a aby byla využita záchranka, tak ještě při ošetřování Černého na konci zápasu totálně zkolaboval zraněný Šebek, který má již nohu v sádře. Rozčarování v Újezdu panuje z práce našeho zdravotnictví, ke kterému se zde nemá cenu vyjadřovat. Černý den zažil hlavně O.Bendžík, kterému nejprve při cestě na fotbal během minuty shořelo auto, z kterého stačil naštěstí se svoji přítelkyní včas  vylézt a pak přišlo jeho zranění na hřišti.  Na tento hororový zápas musíme co nejryhleji v Újezdu zapomenout  a doufat, že se nic podobného nebude opakovat.
 

 

Kdo chce mnoho nemá nic

19. 5. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Újezd - Mikulovice 1:3 (0:0)

branky: 81´ Hývl - 54´+ 86´J.Vencl, 88´Valský

Rozhodčí: Rambousek, Diváků: 50, ŽK 1:0

Újezd: Jandák, Firbas, Černý, Jiří Petříček, Rusín, Huňáček (61´Rambousek), Jakub Petříček, Hladík, M.Rozsévač (63´Hývl), Vohralík (66´O.Rozsévač), Hataš

Mikulovice: Těšínský, Hyxa, Handlíř, Karlík, J.Vencl, Hromek, Valský, Křivka, Václavek, Svoboda, Štěpán (79´Soukup)

 

Ve vyrovnaném zápasu si diváci museli na góly počkat až do druhého poločasu, kdy hostující Venc vstřelil první gól zápasu. Poté si vytvořil domácí tým tlak, ale střelce ve svém středu hledal marně. Hladík přestřelil branku ze třech metrů a Vohralík při samostatném nájezdu na branku místo zakončení nesmyslně nahrával. Jak se střílí góly musel hráčům ukázat střídající Hývl, jinak brankář újezdský rezervy, jenž hlavou těsně před koncem vyrovnal. Bod ovšem domácím nestačil a tak se neustále jejich hráči tlačili do útoku, což dokázal soupeř náležitě potrestat a zaslouženě zvítězili.
 

 

Tři body z Ostřešan

13. 5. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Ostřešany - Újezd 2:3 (0:2)
Branky: Vohralík, Bendžík (pen.), Petr Hladík

Naši hráči odjížděli do Ostřešan opět ve značně kombinované sestavě. Úvod zápasu však vyšel našim plejerům na jedničku. První branku vstřelil Vohralík již ve třetí minutě. V patnácté minutě byl poté ve vápně faulován Hladík a T.Bendžík penaltu proměnil.  Poté jak je zvykem našeho týmu se polevilo, čehož soupeř využil k vyrovnání. Konečné slovo měl Hladík, který zužitkoval přihrávku Černého a rozhodl o importu třech bodů do Újezdu.

 

Úvod ze hříše snů

28. 4. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Újezd "A" - Opatovice n.L "A" 4:2 (3:0)

 

Branky: 4´- Jakub Petříček, 6´+ 7´ - Vohralík, 51´Tomáš Bendžík - 61´- Slavík, 65´- Richter

 

Rozhodčí: Baracz, Diváků: 60 ŽK: 2:1, ČK: 0

 

Újezd: Jandák, Firbas, Černý, Rusín (63´Šebek), O.Bendžík, Bosman, Jakub Petříček (46´Jiří Petříček), T.Bendžík, Vohralík (77´Hyvl), Hladík (63´Huňáček), Hataš

Opatovice n.L: Mergl, Adamuška (53´Richter), Nosek, Jičínský, Svoboda, Valenta (70´Hladík), Jánoš, Slavík, Vandas (53´Vítek), Bartoníček, Šťastný

 

Raketový nástup domácích, kteří během čtyř minut minut vstřelili čtyři góly, rozhodl o osudu utkání. Další pojistku do sítě Opatovic přidali újezdečtí hned na začátku druhého poločasu a zbytek zápasu odehráli již velmi vlažně, což vedlo ke vstřelení branek soupeře, který jen kosmeticky upravil skóre zápasu. V závěru ještě Hataš nepotrestal faul na Hyvla, neboť neproměnil penaltu.

 

 

 

 

Bělá urvala tři body

21. 4. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Rohovládová Bělá - Újezd 4:1 (2:1)

pokud má někdo zájem nechť napíše o utkání něco do komentáře

 

Matný výkon body nepřinesl

14. 4. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Újezd - Chvojenec 1:2 (0:0)

 

Branky: 65´Huňáček - 46´Velínský, 63´Nechvíle

Rozhodčí: Baracz, Diváků: 50, ŽK: 2:3, ČK:0

 

Újezd: Jandák, Firbas, Černý, Rusín, Bendžík O., Huňáček (82´M.Strnad), Bendžík T., Vohralík (53´Šebek), Hataš, Hladík

Chvojenec: M.Píša, Vrbata, Rieger, Kirchner, J.Pavlíček, Hozák (J.Píša), Burkovič, R.Zbudil ( 90´D.Nechvíle), P.Nechvíle, Kunárd, T.Velínský

 

První poločas na obou stranách zazněla pouze branková konstrukce. Z přímého kopu nejprve trefil břevno hostující Nechvíle. Na druhé straně zachránila chvojeneckého golmana tyčka po střele T.Bendžíka.

Druhý poločas využili hosté hrubé chyby domácích, kdy se samostatného nájezdu skŕoval Velínský. Druhý gól přidal za přihlížení třech bránících hráčů Újezdu Nechvíle. Teprve poté začal domácí tým hrát z čehož rezultoval gól Huňáčka. Chvojenečtí se poté k výhře mírně řečeno doslova prováleli a prozdržovali.
 

 

Z Přelovic návrat se třemi body

6. 4. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Přelovice - Újezd 1:2 (0:2)

Branky:  Hataš, Hladík

Naši hráči v prvním poločasu na hřišti v Přelovicích dominovali, z čehož rezultovaly branky útočného  dua H+H (Hladík a Hataš). Druhý poločas nastoupili naši hráči uspokojeni dvoubrankovým náskokem v zádek a dovolili soupeři  převzít aktivitu. Třetí uklidňující gól mohl přidat Bosman, který byl  při postupu na samotnou branku zastaven domácím hráčem. Domácím se podařilo snížit těsně před koncem zápasu, ale výhru si již naši hráči vzít nedali.

 

Přelouč odjíždí s prázdnou

31. 3. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Újezd A - Přelouč B - 3:2 (0:1)

 

Branky: 55´Petříček, 70´Hladík (pen.), 80´Hataš - 10´Jezdinský

 

Rozhodčí: Rambousek, Diváků: 63, ŽK: 0:2, ČK: 0

 

Újezd: Jandák, Firbas, Černý, Rusín, O.Bendžík, M.Rozsévač (46´Vohralík), T.Bendžík, Jakub Petříček, Bosman (46´Huňáček), Hladík (81´Šebek), Hataš

 

Přelouč B: Konvalina, Tesák (43´Martin Beránek), Kačírek, Heřmánek, Školník, Štainer, Kocourek, Jezdinský (72´Marek), Milan Beránek, Hanuš, Slabý

 

 

 

Víkendové kolo odloženo

19. 3. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Náhradní termíny:  Mladší žáci  Staré Hradiště - Újezd : středa 10.4.2013 od 17.00 hod.

Benfika: Srch - Újezd: středa 17.4.2013 od 17.00 hod. 

 Muži A :  Choltice - Újezd: středa  1.5.2013 od 17.00 hod.