Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mužstvo dospělých A

Příspěvky

Tragický začátek, dobrý konec

26. 10. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

 Újezd - Selmice 3:0 (1:0)

Branky: Ja.Petříček, Huňáček, Dvořáček

Na začátku zápasu podržel náš tým gólman Hývl, který zneškodnil dvě tutovky a navíc chytil penaltu. Poté si již vypracovávali šance naši hráči. V jasných pozicích těsně minuli Huňáček, Dvořáček a tyčku nastřelil Koblížek. První gól padl po průniku Bendžíka z levé strany, jenž předložil míč před branku do jasné pozice Petříčkovi, který se nemýlil 1:0. 
Druhý poločas prošel obranou Koblížek, ale opět těsně minul. Uklidňující gól po akci Hladíka přidal Huňáček 2:0 a tím úplně zlomil odpor houževnatého celku ze Selmic. Zápas se pak dohrával v poklidném tempu. Třetí a poslední gól vstřelil snajpr Dvořáček, který ještě ke konci zápasu po efektním lobu přes gólmana trefil tyčku. Pro náš tým poté nebyla odpískána evidentní penalta. 
Závěrem lze dodat, že hosté na náš tým od začátku vlétli ve velkém stylu a mohli jít klidně v několika případech do vedení. Postupem zápasu ovšem selmickým docházeli síly a na hřišti dominoval již náš tým. Velkou oporou celku Újezdu byl gólman Hývl, který zaslouží velkou pochvalu.

 

Dvě vítězství na domácí půdě

6. 10. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Benfika (Ondřej Rozsévač) - Řečany n.L B 5:2 (3:1)
Branky: 5 x Ondřej Rozsévač,

One man show Ondry Rozsévače a jeho pět fíků do sítě kvalitního soupeře z Řečan.

Újezd - Starý Máteřov B 8:0 (2:0)
Branky: Bosman 2x, Koblížek 2, Dvořáček, Hladík, Jakub Petříček, Zima,

Jasná záležitost pro domácí, který zlomili odpor soupeře úplně až po přestávce.

 

Derby v Kolesách pro naše barvy

30. 9. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

 Kolesa - Újezd 0:1 (0:1)

Branka: Ja.Petříček,

Újezdští měli celý zápas ve své režii a jen velmi slabá střelecká produktivita zapřičinila, že zápas nebyl zcela rozhodnut již v prvním poločasu. Do první vyložené šance se dostal Huňáček, který pelášil sám na gólmana Koles avšak bez gólového efektu. Poté nastřelil Jakub Petříček tyč. Stejně si o chvíli později počínal i Dvořáček, jenž zazvonil na druhou tyčku. Branku jsme vstřelili po nádherném ťukesu na jeden dotek, což vedlo k překonání statické obrany domácích,a pro Karla již nebyl problém zakončit. Druhý poločas si naši hráči již v pohodě hlídali těsné vedení. Blízko k brance měl po centru M.Rozsévače Dvořáček. Na konci zápasu dal pojistku Zima z přímého kopu, ale gól neviděl pouze rozhodčí. Domácí si za celý zápas nevytvořili jedinou šanci na zakončení, za což patří velká pochvala újezdské defenzivě. Domácí se předvedli pouze při likvidačním zákroku na našeho hráče, po kterém domácí pořadatelé ani na žádost hlavního arbitra nepřinesli nosítka. Důležité tři body jsou naše a to zaslouženě. Zraněným hráčům přejeme hlavně brzké uzdravení.

 

Vyrovnané střetnutí pro naše barvy

21. 9. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

 Újezd - Rohovládová Bělá  3:2 (2:1)

Branky: Koblížek 2x, Jan Rozsévač, 
 
     Naše oslabené mužstvo začalo náporem, ale naráželo na dobře organizovanou obranu soupeře, který bránil se všemi hráči. První okénko v obraně našel Koblížek, jenž za hranici velkého vápna  vystřelil přesně k pravé tyči 1:0.  Druhý gól po nedorozumění hostující obrany přidal Honza Rozsévač 2:0. V této době měl Újezd hru plně ve své režii. Navíc Dvořka trefil hlavičkou tyčku a další šance zůstaly nevyužity. Soupeř těsně před poločasem z ojedinělé šance střelil kontaktní gól a šlo se do kabin. 
    Domácí se poté druhý poločas museli bránit tlaku Bělé.  Byli to ovšem domácí, kteří se dostali do několika vyložených šancí. Nejprve Huňáček přihrál Rozsévačovi J. , kdy se jeho střela mezi tyče nevešla. Do dvou dalších loženek se dostal Huňas, kdy šel dvakrát sám na golmana ovšem bez gólového efektu. Opět tedy platilo nedáš dostaneš, kdy po rohu Bělé se míč šťastně odrazil od bělského hráče do brány a bylo srovnáno 2:2. Do konce chybělo deset minut a zdálo se, že dojde k dělbě bodů.  Po faulu na Dvořáčka si postavil míč  k přímému kopu Kobla a nedal bělskému brankáři šanci 3:2.  Poté si domácí již výhru pohlídali. 
 

Doma za tři body

7. 9. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

 Újezd - Staré Čivice 5:0 (2:0)

Branky: Koblížek 2x, Dvořáček 2x, Siruček
Rozhodčí: Rokyta, Diváků: 30, ŽK: 0:3, ČK: 0

Újezd: Hývl, Siruček, Jiří Petříček, Rusín, Kopáč, Hladík, Jakub Petříček, Koblížek, J.Rozsévač, Dvořáček, Bendžík (Strnad, Zima, O.Rozsévač)

Festival zahozených šancí ze strany domácích, kteří zahodili i penaltu. I tak soupeřovu síť pětkrát rozvlnili a zaslouženě vyhráli.

 

Újezd čepoval desítku

7. 9. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

 Staré Ždánice - Újezd "A" 1:10 (0:3)

Branky: Koblížek 3x, Dvořáček 3x, Hladík 2x, Jakub Petříček, Jan Rozsévač,

I když byl na různých diskuzích na internetu domácí tým nejspíše jeho příznivci prezentován jako favorit, který získá tři body a porazí náš mančaft, přičemž se pisálci nevyhnuli ani vulgaritám vůči našim hráčům, vypadalo ve skutečnosti vše jinak. 
Utkání bylo od prvních minut v režii našeho týmu, jenž domácím nepůjčil téměř balón. Bouřlivá atmosféra, kterou naši hráči čekali tak vzala za své a na hřišti bylo po pár akcích našeho týmu hrobové ticho. Jediným mužem, který vyloženě nezklamal byl opět domácí pomezní, který předváděl neskutečné věci. V zápasu se našemu týmu podařilo proměnit naproti předešlým zápasům více vypracovaných šancí a nezaujatý divák si přišel na své. Jedenáct gólů v jednom zápasu se jen tak nevidí. Pochvala pro celý tým Újezdu. V domácím dresu zaslouží pochválit pouze domácí brankář, jenž měl ještě několik vynikajících zákroků.

 

Domácí vítězství nad Rohoznicí

24. 8. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

 Újezd - Rohoznice 4:0 (2:0)
Branky: Dvořáček, Huňáček, Bendžík 2x 

Újezd: Hývl, Firbas, Jirka Petříček, Černý, Rambousek,Rusín, Jakub Petříček, Koblížek, Bendžík, Dvořáček, Huňáček, (Zima,Strnad). 

Soupeř z Rohoznic začal velice dobře a našemu týmu prvních patnáct minut nepůjčil téměř míč, kdy však jeho kombinace končily před velkým vápnem domácích. Újezdu pomohl první gól, kdy si na centr Bendžíka vyskočil nejvýše Dvořáček a poslal domácí do vedení 1:0. Od té doby převzali domácí otěže zápasu a soupeři nedovolili vypracování žádné šance. Uklidňující gól přidal v prvním poločasu Huňáček, jenž uklidil míč přízemní střelou přesně za tyč 2:0. 
Druhý poločas se hrálo pouze na jednu bránu, kdy dva góly střelou z poza šestnáctky přidal dobře hrající Bendžík. Domácí opět zahodili ještě několik vyložených šancí, čehož v tomto zápasu nemusí litovat.
Příští týden nás čeká náročný zápas ve Starých Ždánicích na malém hřišti a s urputně bránícím soupeřem. Pochvala pro celý tým i za velká gesta fair play.

 

Újezd musel otáčet v Rybitví

24. 8. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

 Rybitví - Újezd 2:5 (2:2)
Branky: Dvořáček 4x, Rambousek
Do zápasu vstoupil náš tým nekoncentrovaný a soupeři doslova daroval dva samostatné nájezdy na Hývla. Nejprve Dvořáček vysunul domácího Levaje, kterého vychytal Hývl. Poté tu samou chybu zopakoval Rambousek, kdy se tentokrát domácí šuter již nemýlil a poslal domácí do vedení 1:0. V patnácté minutě přišel další šok, když domácí šťastně navýšili svoje vedení 2:0. Poté již tým Újezdu pochopil, že profesorský fotbal na soupeře stačit nebude a svého soupeře začal zcela přehrávat. Ještě do poločasu se našemu týmu podařilo vyrovnat, kdy ještě několik šancí zůstalo trestuhodně nevyužito. Druhý poločas Újezd na hřišti dominoval a bylo jen otázkou kolik vstřelí branek. Střeleckou formu prokázal Dvořáček. 

 

Valy se zachránili

8. 6. 2014

| Komentářů: 2

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Valy - Újezd 3:0 (1:0) 
Prohra s tímto soupeřem posílá náš tým do třetí třídy. Újezd zahrál nejslabší zápas v jarní části sezóny. Většina hráčů Újezdu se nedokázala na rozdíl od soupeře vyrovnat s tlakem z rozhodujícího zápasu sezóny. Soupeř z Valů byl o dosti důraznější v osobních soubojích i koncovce.
 

Střelecká přetahovaná

1. 6. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

 Újezd - Dašice 4:3 (2:1)

 
Branky: 45´, 68´, 85´Dvořáček, 3´Hataš   - vlastní (O.Bendžík), 63´O.Vajer, 76´Englich
 
Rozhodčí: Hamrník, Diváků 60, ŽK 0:3
 
Újezd: Jandák, Horní (2´J.Rozsévač), O.Bendžík, M.Rozsévač (77´Huňáček), Černý, Vohralík  (65´Jiří Petříček), Jakub Petříček, Koblížek, T.Bendžík, Dvořáček, Hataš
 
Dašice: Pulkrábek, O.Šmejda, Cabicar, Hora, M.Buchtele, J.Vajgr, Teplý, Vomočil, Englich, P.Šmejda (62´Borovec), O.Vajer
 
Na pažitu v Újezdu se hrál velice rychlý a důrazný fotbal. Domácí byli sice  fotbalovější, ale těžko se vyrovnávali s velmi důrazným a běhavým týmem Dašic.  Újezdští v zápasu třikrát vedli, ale houževnatý soupeř třikrát srovnal. Na poslední branku domácích minutu před koncem již odpověď nenašel. Pochvala pro domácí celek, který přetrhl dlouho trvající vítěznou šňůru Dašic.