Jdi na obsah Jdi na menu
 


Střídající Moravec rozhodl o výhře Benfiky

1. 4. 2012

     Ani nejstarší pamětníci v újezdeckém dresu nezažili, aby domácí tým v mistovském zápasu nastoupil o deseti hráčích. Vše je jednou poprvé a tak se stalo, že selmických hráčů nastoupilo pouze deset.

     Újezdečtí ihned od začátku svého soupeře zavřeli před jeho pokutové území a začalo dobívání branky domácích, ve které držel svůj tým dobře chytající Cincibuch, ale i konstrukce jeho branky.   První velkou příležitost měl bek Vaníček, který přímý kop Zimy hlavou usměrnil do tyče.  Poté dvě vyložené šance zazdil bomber P.Strnad. Hlavně při první šanci se musel červenat, neboť ze dvou metrů nedokázal uklidit míč do odkryté branky. Při druhé šanci zase hlavičkoval v malém vápně hodně nad.  Tvrdou střelou z úhlu se poté prezentoval Rozsévač, bohužel prostor mezi tyčemi netrefil. Domácí si v prvním poločasu žádnou šanci nevypracovali a tak největší rozruch před újezdeckou brankou způsobilo nedorozumění mezi Vaníčkem a Hyvlem, čehož ovšem domácí nevyužili.

   Druhý poločas se nesl v obdobném duchu, kdy se hosté pokoušeli překonat obraný val Selmic.  Blízko ke vstřelení gólu byl Vohralík, který podruhé v zápase rozezvoněl tyč.  Tvrdou pumelici vyslal ze třiceti metrů na branku Cincibucha Kalina a domácí brankář se při této vyznamenal.   Těsně nad šibenici vystřelil taktéž z dálky O.Bendžík, s jehož druhou střelou si domácí golman poradil.  domácím docházeli v zápasu síly a tak  přibývalo na jejich straně faulů. Po jednom z nich zahrával přímý kop P.Strnad, který vyrazil na tyč golman Selmic. U dorážky byl první čerstvě střídající Moravec a míč uklidil do sítě 0:1.  Později se ještě tentýž hráč prezentoval únikem po levé straně a nepřesnou střelou.  V posledních minutách domácí vrhly všechny síly do útoku, z čehož rezultovala asi jediná střela domácích  mezi tyče, jenž ovšem směřovala přímo do náruče Hyvla.

    Zasloužená výhra našeho celku, který se na výhru  velmi nadřela klobouk dolů před deseti domácími bojovníky, kteří nedali svoji kůži lacino.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář