Jdi na obsah Jdi na menu
 


Remíza na louce v Lánech n.D

28. 8. 2011

     Zápas se odehrával na hřišti, které připomínalo spíše špatně posekanou louku, kdy alespoň krtičáky byly udusány před zápasem lopatou. Naše hra pokud se tomu tak dalo říkat připomínala od samotného začátku pochodové cvičení. Většina hráčů chtěla předvádět profesorský fotbal, kdy si mysleli, že se soupeř porazí sám. K tomu většina hráčů v týmu Újezda velmi kazila přihrávky a místo aby se každý zamyslel sám nad sebou, tak rozhádával zbytečně ostatní hráče.  Trest za tento záčátek přišel za nedlouho. Domácí nejprve z přímého kopu z poza šestnácky  překonali Jandáka, který nezareagoval na umístěný míč k tyči 1:0. Lánští povzbuzeni vedoucím gólem následně využívali dalších zbytečných chyb našeho celku, kdy  po jedné z nich zvýšili svůj náskok na 2:0.  Újezdečtí se do této doby prostě vůbec nedokázali vyrovnat s terénem, kdy při vedení míče tento poskakoval až ke kolenům nebo se v neposekém jetelu se šťovíkem úplně zastavoval. Ne všechno lze však svalovat na terén, který byl pro oba mančafty stejný, neboť do této doby naši snajpeři nevystřelili ani jednou na branku domácích.  První střela mezi tyče lánské branky však znamenala gól. Tento se narodil po rychle rozehraném autu ze strany Vohralíka, kdy zakončovatelem byl Ondřej Bendžík, který propálil domácího strážce svatyně 2:1. O necelé dvě minuty později bylo srovnáno, kdy chytrý lob předvedl Pavel Strnad, který zastavila až síť lánské branky 2:2.

    Druhý poločas zahodili domácí vlastní nemoucností několik slibných příležitostí, ke kterým se dostávali po nedurazné a chybné hře našeho celku.  Pro tento to však bylo asi slabé varování, a tak náš celek vymyslel další hrubou chybu, kdy z výhody zahrávání pokutového kopu poslal soupeře nepochopitelně do brejku, který hasil Martin Strnad jen za cenu faulu v pokutovém území. Následnou penaltu domácí hráč s přehledem proměnil a poslal domácí opět do vedení 3:2.  Poté náš tým zabral a vypracoval si slibnou příležitost Pavel Strnad předložil přihrávku před branku, ale Černý se bohužel díky ataku domácího obránce k ideálnímu zakončení nedostal. Když již domácí mysleli na zisk tří bodů poslal před branku Vohralík centr a Černý stanovil konečný výsledek zápasu 3:3.

    Stínem zápasu je nezaviněné zranění Ondřeje Bendžíka, který na nerovném terénu šlápl do krtince a poranil si kotník.  Další stínem zápasu je zbytečné slušně řešeno kecání na hřišti, které nepřidává klid na kopačky hlavně mladým hráčům.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

louka

pro hvězdy ,3. 9. 2011 12:52

Komentujte si svoje hřiště po zimně připomína spíš vypuštěnej rybník