Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po prvním poločasu vymalováno

11. 9. 2011

    Domácí zahrozili jako první, ale poté stříleli góly pouze hosté z Újezdu. Jako první se trefil Po přihrávce Zimy Svoboda, který předvedl krásný volej, který zastavila až síť 0:1.  Druhý gól přidal Hladík, jenž si ideálně naběhl na přihrávku Svobody a zvýšil na 0:2. Třetí gól vsítil s chutí hrající Ondřej Rozsévač 0:3. Poté dvakrát skóroval agilní Svoboda, nejprve po teči domácího obránce zvýšil na 0:4 a poté střelou v poza šestnácky rozvlnil síť 0:5. Do konce poločasu přidal ještě šestý střelecký zápis Hladík 0:6.

    Druhý poločas začali hostující hráči příliš vlažně a fotbal plakal. Gólu domácích se dočkali i místní fanoušci. To z vymyšlené penalty snížil domácí stoper na 1:6.  Naši hráči si dokázali vypracovat několik vyložených šancí i ve druhém poločasu. Po gólech volali hlavně šance Huňáčka, jenž nechal vyniknout domácího brankáře. Gól tak vstřelil až po přiťuknutí Hladíka nekompromisně Zima 1:7.  Domácí však dokázali opět snížit na 2:7. Poslední slovo měl  újezdecký Vohralík, jenž svoje sólo přetavil v gól a určil tak konečný výsledek zápasu 2:8.

   Klobouk dolů před několika hráči Benfiky, kteří museli odehrát včera celý nebo podstatnou část zápasu za první mužstvo v Mikulovicích  a dnes byli připraveni opět zasáhnout do hry a odevzdat na hřišti maximum.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dík srdcařům

coach olda,12. 9. 2011 20:43

pochvala patří všem,ale vyzdvihnout musím :LUKASE za životní výkon,MAŇASE a KOBLIHA za mazácké zvládnutí obou zápasů ,RAMBA za skvělý zástup v obraně,jen tak dál.