Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jediná střela soupeře na branku znamenala remízu

2. 10. 2011

    Domácí začali náporem a hned ve druhé minutě utkání šli zaslouženě do vedení. Na přihrávku Vohralíka si naběhl O.Rozsévač a rozvnil síť za zády golmana Srchu 1:0.   domácí pokračovali v tlaku a měli i několik vyložených šancí k navýšení skóre. Z dobré pozice se netrefil O.Rozsévač a to po příhře Zimy. Stejně si vedl i jeho bratr Michal, který se zakončením v jasné pozici zaváhal a střela již neměla potřebnou přesnost či razanci. Dé této vyslal Michla nezištně Svoboda.   Největší šanci zápasu poté na svých kopačkách měl  do té doby dobře hrající Černý, ale v tváří v tvář hostujímu golmanovi netrefil z malého vápna branku.  Otřepané heslo nedáš dostaneš se opět naplnilo. Ojedinělý brejk Srchu skončil gólem v brance domácích.  Hostujícímu celku tak stačila ke vstřelení branky jediná střela na branku. Při tomto gólu musela spytovat svědomí celá újezdecká obrana včetně našeho golmana.  Tlak újezdeckých však pokračoval.  Únik domácího Vohralíka byl zastaven před hranicí pokutového území a obránce Srchu byl poslán hlavním arbitrem předčasně pod sprchy.  Hlavičkou poté zahrozil Černý, jenž si nejvýše vyskočil na přímý kop Zimy.

    Kdo si však myslel, že proti oslabenému soupeři bude jenom otázkou času, kdy prolomí domácí střelecké trápení a skóre bude v jejich prospěch narůstat byl na omylu. Hráči Srchu zodpovědně bránili a s narůstajícím časem se na kopačky domácích vkrádala nervozita. Domácí hráči nedokázali využít výhody jednoho muže navíc a místo toho aby soupeře rozebrali kvalitní kombinací, nebyli schopni si nahrát a v koncovce se trápili. I přesto však ještě možnosti k vstřelení gólu přišly. Asi největší měl O.Rozsévač, ale jeho střela mu nevyšla dle jeho představ, kdy zasáhl výborně i golman Srchu.  Poté naši hráči pokoušeli střelecké štěstí ze střední vzdálennosti, ale opět neúspěšně. Po pěkném průniku vystřelil tvrdě M.Rozsévač, jeho střela byla však vysoká. Úplně stejně si pak vedl střídající Huňáček i J.Rozsévač. Těsně nad poté pálil Svoboda po individuální akci. 

   Vyloučení hostujícího hráče se tak neukázalo být výhodou pro náš tým, který musel hrát do plných a  s čímž se nedokázal vypořádat.  Plejeři Srchu se tak na hřišti v Újezdě radovali z bodu jako kdyby vyhráli. V dresu hostí zahrál výborně bývalý hráč působící v Újezdě Biško. V týmu  domácích pochvala pro Šebka.

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář