Jdi na obsah Jdi na menu
 


Benfika přehrála i Přelovickou rezervu

18. 9. 2011

     Domácí začali dobře. Na vlastní půlce si vzal na své kopačky Jirka Petříček a projel slalomem až před samotného golmana hostí, kterému nedal sebemenší šanci 1:0. Poté se individuálně přes dva obránce prosadil velmi pěkně  Ondra Rozsévač, který však mířil do golmana a skóre na ukazateli se tak neměnilo. Hlavou se poté prosadil Černý, který vyskočil nejvýše na centr Zimy a zavěsil 2:0. Hosté několikrát taktéž zahrozili, ale gólově se neprosadili.  Třetí gól přidal Ondra Rozsévač, který zužitkoval přihrávku před prázdnou branku od Svobody, který v dané situaci nebyl hamoun 3:0.  Do kabin se však mohlo jít ještě s výraznějším náskokem. Svoji velkou příležitost nadvakrát nevyužil dnes agilní Ondra Rozsévač, poté Svoboda a Bosman s Huňáčkem. I když se šlo do kabin s tříbrankovým vedením hra nebyla jednoznačná pro náš tým, neboť Přelovice dokázali také kousat, ale bohužel pro ně bez gólového efektu.

     Druhý poločas začal domácí tým gólově. Michal Rozsévač předvedl z pravého beka sprint s míčem alá Roberto Carlos, kdy ve vápně předložil míč před prázdnou branku svému staršímu bratru Ondrovi, pro kterého nebylo vstřelení gólu již žádným problémem 4:0. Poté se konečně dočkali i hosté z Přelovic, když rozvlnili síť po rohovém kopu a snížili na 4:1. Poté si soupeř vypracoval ještě jednu slibnou příležitost, kdy ovšem Hladík neměl seřízena dobře mířidla a jeho tvrdá střela šla mimo tři tyče svatyně domácího golmana. Naposledy se skóre měnilo po bratrské spolupráci kluků Petříčkovic, kdy se v roli nahrávače ukázal Jirka a v roli koncáka Jakub, jenž rozvlnil síť po minutě stravéné na hřišti 5:1.  Jasnou šanci poté neproměnili v gól Černý se Svobodou, kteří postupovali sami na golmana, ale svoji příležitost překombinovali. Do další šance se poté dostal Ondra Rozsévač, ale i ten neměl mířidla  srovnaná.  

    Závěrem lze dodat, že výhra domácích je zasloužená a pochvala patří celému kolektivu, ve kterém vynikl Rambousek, který uhlídal nejnebezpečnějšího hráče hostí Hladíka a ještě navíc dokázal zakládat útočné akce domácího týmu. 

    

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář