Jdi na obsah Jdi na menu
 


Značně kombinovaná sestava dostala výprask

19. 6. 2011

   Do Chvojence se odjíždělo ve značně kombinované sestavě. V týmu tradičně chyběl Svatoň a Kolín a k těmto tradičním absentérům přibyli i další: Svoboda, Jirka Petříček, Huňáček, Ondra Bendžík, Černý a Hladík.

   První poločas začali naši hráči odvážně, z čehož rezultovala i první vyložená  šance, do které se dostal Honza Rozsévač. Jeho zakončení však nebylo úplně ideální a tak jeho zakončení z branky domácí golman vytěsnil. Poté  naše obrana nechala před velkým vápnem exdivizního Velínského osamoceného, kdy tento předložil nádhernou přihrávku před prázdnou branku svému jmenovci, který otevřel účet zápasu.  Poté začal  velmi zkušený domácí tým   naše mladíky přehrávat.  Do přestávky padly do naší sítě ještě dva góly, což bylo ještě milosrdné.  Jediná šance z kopaček Újezda přišla ze strany  Bendžíka, jehož tvrdá střela těsně minula tyč domácí branky.

   Druhý poločas začal tým Újezda výborně. Na centr Bendžíka si vyskočil Doležal a tradičně  hlavou snížíl na 3:1.  Každý fotbalový laik by v tuto dobu doufal, že újezdečtí hráči začnou bojovat a budou mít snahu vyrovnat. Na hřišti to však bylo úplně naopak. Místo našich mladíků zvýšil obrátky tým domácích, kde by se hledal těžko hráč pod třicet let. Postupně domácí navyšovali skóre až na 7:1. Poté ještě po přihrávce Rozsévače snížil golman Hyvl, který nastoupil druhý poločas do útoku.  Poslední slovo však měli opět domácí, který uzavřely účet zápasu na hrozivých 8:2. Tento výsledek je ovšem pro naše ještě milosrdný, neboť domácí vystřídali své nejlepší hráče ( tímto byl hlavně  senior Jedlička, jemuž bohužel z našich mladíků nikdo nestačil) a spoustu dalších vyložených šancí ještě trestuhodně zahodili.

    Pochvalu za první poločas zaslouží Rusín, který mnohokrát hasil nedůslednost svých spoluhráčů. Druhý poločas byl katastrofický od všech hráčů Újezda.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář