Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Cholticích proti dvanácti

17. 10. 2009
    Nemám ve zvyku svalovat prohru na výkon rozhodčích, ale co se dělo na hřišti v Cholticích byla prvotřídní sprosťárna ze strany hlavního arbitra utkání pana Čermáka.  I za nepřízně rozhodčích jsme ovšem mohli v Cholticích vyhrát, protože jsme měli za stavu 0:1 několik příležitostí na zvýšení zaslouženého náskoku. Matys však nastřelil tyč a píšťalka při jasné úmyslné ruce domácího hráče v pokutovém území zůstala němá. S dalšími šancemi si poradil domácí golman, i když hlavně při střele Svobody při něm stály všichni svatí.
   Druhý poločas se dostal na dostřel domácí branky Svoboda, ale jeho únik skončil těsnou střelou mimo domácí svatyni.  Místo, aby jsme však neschopné domácí hráče dorazili, tak jsme se zbytečně nechali vyprovokovat do nebe volajícími rozhodnutími rozhodčího, čehož domácí druhý poločas využili a šli do vedení, i když druhý gól vstřelili nejméně ze tří metrového ofsajdu.  Rozhodování rozhodčího psychicky neunesli někteří hráči Újezda z čehož vyústilo zbytečné vyloučení Ondřeje Bendžíka, který bude újezdeckému týmu s největší pravděpodobností chybět následující zápas. Mezi další  zraněné se zařadí i Jirka Petříček, jenž byl zraněn po sprostém faulu domácího hráče, který mu úmyslně prošlápl koleno (při tom, když ležel na zemi).  Rozhodčí ovšem ani faul neviděl nebo spíše nechtěl vidět.
     Již se nechci rozčilovat a tak další rozhodnutí rozhodčího nebudu komentovat, protože  šlo z jeho strany o neskutečný zářez. Už jsem zažil hodně (hlavně rozhodování rozhodčích na Chrudimsku v době, kdy jsme hráli 1.B třídu), ale toto bylo i na mou povahu příliš. 
     Bohužel to není  poprvé co nás tento rozhodčí poškodil, ale takovým to sprostým způsobem to nikdy neudělal.   Budu se opakovat, ale i tak jsme mohli zvítězit.  
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zranění

Jirka Petříček,18. 10. 2009 15:22

No říkal mi ať to leduju, nezaťěžuju a mám v klidu...ale v pondělí pojedu za svým doktorem tak se ho zeptám...

zranění

Jirka,18. 10. 2009 13:10

Kdyby jsi řekl, tak jsme tě dovezli do nemocnice hned ze hřiště. No jinak to je ještě při té smůle dobré. Horší by byly natržené či přetržené vazy. A co ti řekl doktor. Když jsem měl obdobná zranění já tak jsem to musel ledovat a mazat mastičkou (VERAL či něco obdobného). Dále se dají v lékárně také koupit léky na urychlení hojení zranění Wobenzym, ale to by se chtělo domluvit s doktorem zda to na takovýto zranění vůbec kupovat(jinak jsou dost drahé, ale opravdu pomáhají).

zranění

Jirka Petříček,18. 10. 2009 12:58

čau včera jem byl na pohotovosti s tím kolenem...mám natažený vazy v koleni a 7 - 10 dní mám mít koleno v klidu ale uvidim jak to bude ale nejspíš na příští zapas nebudu...

Čermák = kámoš Horáků

Choltičák,17. 10. 2009 19:45

To se nedivím, že Vás zařízl, vždyť přijel s Horákama. Musím konstatovat, že jste předvedli v Cholticích dobrý výkon, ale bohužel rozhodčí Vás poškodil.