Jdi na obsah Jdi na menu
 


První tým začal na výbornou

11. 8. 2012
Újezd - Roveň 5:1 (2:1)
Branky: 40 + 48 - Hladík (penalty)        37 - Madák
                32 - Hataš
                54 - M.Rozsévač
                76 - T. Bendžík
 
Rozhodčí: Svoboda, Diváků: 50 ŽK: 3.2 ČK: 0:2 (39-Melc, 68 - Mikuláš)
 
Újezd: Hývl, Zima, Černý, Jiří Petříček, Rusín (71-Rambousek), Huňáček (82-Šebek), T.Bendžík, Jakub Petříček, M.Rozsévač, Hataš, Hladík
Roveň: Baláš, D.Král, Melc, M.Koláček, O.Koláček (70-R.Král), Franc (57-Dušek), Vach, Mikuláš, Kašpar, Machatý, Madák
 
 
    Kdo čekal opatrný začátek zápasu byl na velkém omylu. Hnad v první minutě upaloval sám na golmana hostí M.Rozsévač, avšak neuspěl. Hosté zahrozili ve dvanácté minutě z přímého kopu, který ovšem robinsonádou vytěsnil mimo tyče Hývl. Varování domácím nestačilo a tak ve 25 minutě nechali příliš prostoru Machatému, který trefil tyč. Prví se ze vstřeleného gólu radovali domácí, Hladík naservíroval míč před branku Hatašovi a ten dal k tyči na 1:0.  Na první branku domácích dokázal soupeř ještě se štěstím odpovědět. To se neštastně odražený míč dostal k Madákovi, jenž rozvlnil síť domácí branky 1:1. Poté měli dvě obrovské šance domácí, jmenovitě Hladík a Huňáček, ale své stoprocentní gólovky neproměnily.   Skóre se ještě do poločasu měnilo ve prospěch domácích. Hladík nejprve nastřelil hlavou břevno roveňské branky. Odražený míč se dostal k Hatašovi, který posílal hlavičkou do prázdné branky, avšak hostující Melc vytáhl dobrý golmanský zákrok, kdy vyrazil míč z branky. Melc šel tak předčasně pod sprchy a exekutor pokutového kopu nezaváhal 2:1.
 
    Ihned na začátku druhého  poločasu podnikl drzý průnik do vápna Huňáček, kde byl faulován. Následnou penaltu Hladík bezpečně proměnil a domácí šli do vedení dvoubrankovým rozdílem 3:1. V 53 minutě poslal pumelici na branku soupeře Huňáček a tato se zastavila o tyč. Hned za minutu nahrál T.Bendžík ideálně M.Rozsévačovi, který z poza šestnácky trefil přesně k tyči 4:1.  Tentýž hráč měl ještě další vyloženou šanci, ale z dalšího vstřeleného gólu se neradoval.  Po přihrávce Zimy postupoval sám na golmana Hataš, který byl faulem zezadu zastaven před šestnáckou a faulující hráč Mikuláš vidět zaslouženě červenou.  Do vyložené šance se propracoval Hladík, ale zakončení nebylo ideální. Následně  Hataš  zahodil jasnou šanci, kdy míč v jasné pozici netrefil ideálně.  Hataš poté připravil poslední gól domácích, kdy nahrál T.Bendžíkovi, jehož tvrdá střela zapadla přesně k tyči 5:1.
 
    Závěrem lze dodat, že výsledek je sice překvapivý, protože soupeř se netají postupovými ambicemi, avšak lze ho hodnotit jako zcela zasloužený.  Škoda, že domácí svoji převahu ještě nedokázali vyjádřit brankově, neboť šance k tomu byly. Překvapením bylo i vystupování domácího týmu, jehož hráči se zdravě hecovali a ustoupili od kritizování spoluhráčů.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář