Jdi na obsah Jdi na menu
 


Opatovičtí fotbalisté pouze s bodem

20. 8. 2011

     Do prvních šancí zápasu se dostali hosté, když dvakrát hlavou zahrozil Dujsík. Poté stoprocentní šanci nevyužil Hladík, který postupoval sám na golmana, ale v koncovce zklamal domácí diváky.  Za nedlouho byl v hlavní roli opět  Hladík, jenž se zbavil obránce a předložil gólovou přihrávku Kubovi Petříčkovi, který hlavou otevřel skóre utkání 1:0. Poté si svoji slabou chvíli vybrala domácí obrana, která vyrobila hrubou chybu a dovolila pohodlně skórovat hostujícímu hráči 1:1. Deset minut před koncem stáli při domácích všichni svatí, to opatovický útočník Práchenský nastřelil ze dvou metrů tyč domácí branky.

    Druhý poločas našel Bartoníček ve vápně ideálně  Dujsíka, který otočil skóre zápasu ve prospěch hostů 1:2. V 64 minutě na hřiště přichází čerstvý Černý a ihned po několika sekundách pobytu na hřišti vyrovnal zkušeně  na konečných 2:2.

   První poločas herně lepší hostující celek, který lépe kombinoval v poli, ale v koncovce se neprosazoval. Domácí druhý poločas přidali domácí a byli více nebezpeční před brankou hostí, když několik vyložených šancí neproměnili.  Pochvala pro celý mladý tým újezdeckých a obzvláště pro matadora Černého. Remíza sluší oběma mužstvům.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář