Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odfláknutý začátek zápasu rozhodl o prohře

22. 5. 2011

    Na zápas s Opatovicemi se trenéru Durdisovi dostavilo pouze deset hráčů. Leoš Svoboda tak šel přemluvit Martina Černého, který se bez omluvy nedostavil na zápas (spravoval střechu a měl strach aby mu nepromokl dům). Důvod byl k pochopení, ale další jednání ne.   Dalším, kterým se na zápas nedostavil bez omluvy a to již podruhé byl Josef Kolín, který si do současné doby hrál  na kladného hrdinu.  Již poněkolikáté poslal omluvenku jak přes kopírák Svatoň, kdy tentokrát nedělal v Praze, ale v Polsku.  Huňáček se omluvil pro úraz v práci.  Na poslední chvíli tak přijel Strnad, Rambousek a Hyvl.

    Špatná předzápasová nálada a rozrušennost z přístupu některých hráčů se tak evidentně přenesla i na hřiště. Než se náš tým stačil na hřišti rozkoukat prohrával od  čtvrté minuty 0:1.  Tento gól však naše hráče neprobral a nemotivoval k lepšímu, ale spíš ještě nalomil jejich  psychiku , kdy jednotlivci se začali místo zlepšení věnovat  vzájemnému napadání a  urážení, čímž ztráceli koncentraci na zápas.  Důkazem toho bylo například  "dohadování" mezi Černým a Ondřejem Bendžíkem, neboť právě hráč z právé zálohy Bartoníček na kterého hrál právě Ondra lehce a nikým neatakován vstřelil pohodlně dva góly a byl u téměř všech výpadů opatovického mužstva.  Opatovice do třicáté minuty prvního zápasu jasně v Újezdu dominovali, kdy mohli v klidu vést o více než o čtyři branky. To ovšem museli proměnit několik ze svých vyložených šancí. Nový náboj zápasu dal poté Hladík, který ve 40 minutě vstřelil první branku domácích 1:4. Poté dravě záútočil Jirka Petříček, kterého opatovický hráč ve vápně zastavil za cenu faulu a rozhodčím byla nařízena penalta. Míč si na značku pokutového kopu postavil Hladík, který poslal brankáře na opačnou stranu a pohodlně a s přehledem skóroval 2:4.

    O přestávce  si musel dát studenou sprchu  rozčarovaný Svoboda a šlo se do druhého poločasu.  Domácí tým byl ve druhém poločasu mírně lepším týmem, ale vstřelení kontaktního gólu se jim nepovedlo. Po gólu volala hlavně šance Rusína, který však volil složité zakončení. Pěknou hlavičkou se prezentoval i Doležal, ale brankář byl na správném místě. Poté se podařila újezdeckým pěkná akce na jejímž konci byl faulován hostujícím stoperem  v jasné pozici Hladík, který tak šel po druhé žluté kartě pod sprchy.  Újezd začal svého soupeře tlačit, ale z tlaku nevytěžil žádný gól. Naopak z ojedinělého brejku soupeř zvýšil svůj náskok 2:5.  Konečné slovo měli však domácí, kteří vstřelili branku po krásné akci Černého, Hladíka a koncáka Svobody, který tak dal zápasu konečnou podobu 3:5.

     Závěrem lze konstatovat, že zápas rozhodl odfláknutý začátek zápasu, labilita některých našich hráčů a hlavně netrénovannost (vždyť někteří naši hráči se letos neukázali ještě na tréninku, což je zarážející a na hráčích i když si myslí opak to jde hodně vidět.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář