Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mnětice na újezdeckém pažitu překvapili

27. 8. 2010

    Domácí hráči opět zaspali začátek zápasu a dovolili jít soupeři do vedení 0:1. Poté byl na hřišti již pouze jeden celek a to celek domácích, který nepůjčil soupeři téměř míč.  Újezd vyrovnal z penalty, která se kopala po faulu na Zimu a exekutor Svatoň s přehledem skóroval 1:1.  Druhý gól přidal po pasu Bendžíka opět Svatoň, když lobem přehodil vybíhajícího golmana hostí 2:1.  Na třetí gól nahrával Svatoňovi Hladík 3:1.  Několik dalších šancí ze strany domácích zůstalo ještě nevyužito, kdy po gólu volala hlavně šance Bendžíka, který mohl upalovat zcela nikým neatakováný sám na branku, ale zcela nesmyslně nahrával do ofsajdové pozice Svatoňovi.

     Do druhého poločasu nastoupili domácí příliš utěšeni dvoubrankovým vedením a zcela jasnou herní převahou z prvního poločasu, což se ukázalo jako sebevražedné. Soupeř začal více bojovat z čehož vytěžil kontaktní branku na 3:2.   To byl pro domácí doslova šok, z kterého se ovšem nedokázali  do konce zápasu již probrat a  podceňovaný  soupeř z Mnětic začal být lepším týmem na hřišti. Z tlaku Mnětic tak vzešel i vyrovnávací gól na 3:3.  Újezdečtí hráči působili v této době doslova tragickým dojmem a to zcela bez vyjímek. Nikdo nebyl schopen přihrát spoluhráčovi, hráči kteří by měli být oporami týmu neběhali, ztráceli lehce míče a soustředili se spíše na kritizování spoluhráčů a výkonu rozhodčího.  Nakonec nezbývá bohužel než konstatovat, že soupeř odjel z Újezda zaslouženě s bodem, i když sahal i po třech. To by ovšem zakončující hostující útočník nesměl ve vyložené pozici zklamat. 

     Závěrem lze konstatovat, že první poločas byl ze strany Újezda výborný, ale druhý byl mírně řečeno katastrofální, se kterým by náš tým neuspěl snad ani ve čtvrté třídě. Doufejme, že tento výkon bude do příštích zápasů pro všechny hráče Újezda ponaučením. To však musí všichni hledat chyby hlavně na sobě a pracovat na jejich odstranění.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář