Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krutá premiéra Zdechovic

16. 8. 2009
     Zdechovice přijeli v roli favorita, ale tuto skutečnost na hřišti v Újezdě nepotvrdili. V desáté minutě již domácí vedli dvoubrankovým rozdílem   a to zasluhou střelecké potence Doležala, jenž poprvé skóroval po trestném kopu Bendžíka, jenž byl nařízen po faulu na pohyblivého Hladíka. Doležal povrdil hlavičkářské předpoklady a nedal zdechovickému golmanu šanci 1:0. Podruhé Doležal skóroval po příhrávce Strnada 2:0. Zdechovice ovšem zbraně nesložili a hru ovšem jen po velké vápno  újezdeckých zcela ovládli. Soupeři se podařilo i snížit na rozdíl jediné branky na 1:2, kdy zbytečně ve středu hřiště ztratil domácí hráč míč a dovolil soupeři ojedinelý brejk.  Na rozdíl dvou branek posunul skóre Strnad, jenž chytře využil obrovskou chybu hostujícího golmana 3:1.  Tentýž hráč měl ještě jednu stoprocentní šanci, ale s touto naložil hanebně.
     Druhý poločas opět lépe kombinovali zdechovičtí, ale co jim to bylo platné, když se ani jednou netrefili mezi tyče Jandákovi svatyně. Trest tak přišel z kopačky Kuby Petříčka, který zužitkoval nádhernou přihrávku Hladíka a bodlem poslal míč chytře do sítě zdechovického golmana 4:1.  Poté soupeř již totálně zápas zabalil a skóre mohlo narůstat ve prospěch domácích, ovšem agilní Hladík po sóle nezakončil dle představ.  Tentýž hráč ještě jednou povodil hostující beky, ale přihrávka před branku nenašla adresáta.
     Podtrženo, sečteno, Zdechovice sice chtěli hrát kombinační fotbal a v poli měli po většinu zápasu převahu, ale jejich obrana byla velmi prostupná a jejich útok jalový, za což hovoří pouze jedna střela za zápas mezi tyče Jandákovi branky.  Další zajímavostí je, že v dresu Zdechovic se představili i hráči jenž oblékali dres Újezda. Jednalo se o Petra Linharta a náhradního golmana Luboše Formana.
    Hráči Újezda se přesvědčili, že hvězdy ještě nemusí tvořit vždy hvězdný tým.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář