Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kolaps dvacet minut před koncem

5. 6. 2011

     Do Ostřešan jsme jeli tradičně s torzem mužstva, které začínalo tuto sezónu. V sestavě chybělo šest hráčů. Rozum zůstává stát hlavně nad chováním Kolína, který bez sebemenšího důvodu přestal jezdit na zápasy a vůbec s nikým nekomunikuje, což je jednání slušně řečeno nevychovaného fracka.  Svatoň opět celý víkend pracoval ( už musí být milionář).  Ostatní hráči jsou zraněni.

     První poločas byl náš tým aktivnější a po hlavičce Doležala mohl jít do vedení. Golman domácích však vytáhl zázračný zákrok a radovat se našemu týmu nedovolil.  Za nedlouho se však podařilo na pravé straně uvolnit Hladíkovi, na jehož centr si nejvýše vyskočil Doležal a hlavou posunul stav skóre 0:1.  Poté nepochopitlně chyboval náš golman Jandák, jenž nabídl šanci domácím, kterou nepohrdli a lehce srovnali skóre zápasu 1:1.  Poté ovšem Jandák svůj tým podržel, neboť zastavil dva samostatný nájezdy domácích. Naši poté převzali iniciativu a vypracovali si i několik slibných šancí, hlavním problémem však bylo trefit prostor mezi třemi tyčemi. Herní převahu v prvním poločasu nakonec však korunoval gólem do šatny Doležal, který trvrdou střelou k tyči překonal domácího strážce svatyně 1:2.

   Druhý poločas začal ve stejném duchu. Naši hráči měli několik slibných příležitostí navýšit náskok. Na tvrdou střelu Bendžíka  se golman Ostřešan jen díval, ale tato bohužel minula o několik centimetrů levou šibenici. Asi největší šance měl navrátilec do sestavy  Rozsévač, který nejprve z hranice velkého vápna minul prostor branky a poté postupoval z pravé strany sám na golmana. Svoji slibnou pozici však k zakončení ani ke gólové přihrávce nezúročil. Dvacet minut před koncem  přišel nečekaný kolaps újezdeckého celku. Domácí srovnali skóre se sporné penalty (já by jsem ji asi pískal, ale ostatní hráči a funkcionáři nikoli) a bylo srovnáno 2:2. Poté se hráči našeho celku již na zápas zcela vykašlali nebo odešli zcela fyzicky (sám nevím) a darovali soupeři vítězství 5:2.

    Přísnější měřítko snese z týmu Újezda pouze Doležal.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář