Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jednoznačná zálažitost domácích

27. 5. 2012

Újezd - Choltice 5:0 (2:0)

Branky: 32´65´81´Hataš, 20´Hladík, 54´M.Rozsévač

Rozhodčí: Hamrník, Diváků: 50, ŽK: 1:3, ČK: 0

 
Újezd: Jandák, Firbas, M.Strnad (70´Rambousek), Jiří Petříček, Kopáč, Huňáček (61´Rusín), Jakub Petříček, T.Bendžík, M.Rozsévač, Hataš, Hladík
Choltice: Zářecký, Jiří Kohoutek, Čáp, Peml, Sadský (46´Štěpánek), Karlík, Mrkvička, Korbel, Knický, Cvejn, Kratochvíl

     Zápas byl od samého začátku jednoznačnou záležitostí domácích. Ihned na začátku zápasu se do vyložené šance po přihrávce Hladíka dostal navrátilec do sestavy újezdeckých Hataš, ale z bezprostřední blízkosti síť nerozvlnil. Poté se do dobré příležitosti dostával Jakub Petříček, ale v poslední možné chvíli mu vystavil stopku choltický obránce Peml. Jakub Petříček byl v hlavní roli i v následující akci, kdy z pravé strany našel před brankou v tomto zápase velmi důrazného Hladíka, který vyhrál souboj s jinak velmi dobrým brankářem Zářeckým a poslal domácí do zaslouženého vedení 1:0. Poté se začal opět zastřelovat agilní Hataš, ale branka pro něho byla snad zakletá, neboť ze dvou dalších šáncí vyšel naprázdno. Uklidnění pro domácí přinesla trefa Hataše, který uklidil přesně k tyči přihrávku Hladíka 2:0. Choltice jednou zahrozili z brejku, ale jejich hráč se snad brankové příležitosti lekl a gól nevstřelil. Za stavu 2:0 se šlo i do kabin.

 
    Druhý poločas začal opět náporem domácích, kdy tento korunoval výstavním gólem do šibenice M.Rozsévač 3:0. Deset minut po něm si ve vlastním vápně s míčem pohrával nesmyslně choltický Čáp, kterého obral o míč Hataš a chladnokrevně proti samotnému chotickému golmanovi zakončil 4:0. Poté polevila koncentrace domácích, kteří byli utěšeni čtyřbrankovým vedením a dovolili soupeři dostat se do brankové příležitosti, kterou však opět nezakončili. Deset minut před koncem zápasu vystihl přihrávku choltického Pemla ke své bráně Hataš a vsítil pěknou střelou k tyči svůj třetí gól v zápase, čímž završil hatrick 5:0. Další velmi slibné šance, do kterých se dostali Rusín, Rozsévač a Hladík zůstaly nevyužity. Výsledek je pro hosty ještě přijatelný. Choltický celek byl v letošní sezóně zatím nejslabším celkem na velmi dobře připraveném újezdeckém pažitu. V celku domácích vyniklo útočné duo Hladík, Hataš. V dresu hostí chvílemi čaroval v brance Zářecký, který některými zázračnými zákroky zabránil debaklu Choltic.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář