Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jasná záležitost domácích

26. 3. 2011

      Celek Újezda se musel obejít bez Svatoně (nemoc), Kolína (pracovní povinnosti) a Jirky Petříčka (svalové zranění).   Zápas však měl pro újezdecké hráče zvláštní náboj, neboť stále cítili křivdu z posledního mistrovského zápasu podzimní části sézóny, kde byl náš celek evidentně poškozen a bylo to právě na choltickém pažitu.  A již na začátku musím říci, že odveta se naším hráčům povedla nad očekávání. 

     První náznak šance  měli  sice hosté z Choltic což však bylo na dlouhou dobu z jejich strany vše.  První gól viděli diváci v choltické síti a bylo to z kopačky Filipa Doležala, který si ideálně naběhl na centr Ondřeje Bendžíka 1:0. Poté choltičtí hráči naposledy zahrozili před domácí svatyní, když z rohu trefil hlavičkou Peml tyčku.  Poté existoval na hřišti již pouze celek domácích. Druhý gól přidal na své konto opět Doležal, který zužitkoval nádhernou akci Petra Hladíka, jenž povodil hostující obranu a nezištně před prázdou bránu předložil právě Doležalovi, který nezaváhal a navýšil skóre na 2:0.  Třetí gól poté přidal agilní Hladík, který prostřelil hostujícího strážce branky 3:0.  V prvním poločase stojí za zmíňku ještě individuální akce Svobody, který prošel středem hřiště přes všechny hráče a stopku mu vystavil se štěstím až golman Choltic a pumelice z 25 metrů z kopačky Honzy Rozsévače, která byla vytěsněma choltickým bránkářem na roh. 

     Do druhého poločasu nastupovali domácí s cílem, aby nepolevili a domácímu publiku předvedli stejně solidní výkon jako v prvním poločase.  Do slibných šancí se dostali Hladík a Doležal, ale jejich šance zůstali nevyužity. Další gól diváci viděli z penalty, kterou se štěstím proměnil Tomáš Bendžík 4:0. Nutno ještě dodat, že penalta se kopala po průniku Leoše Svobody, který utnul až faulem hostující obránce.  Naposledy si diváci zakřičeli gól v době, kdy se obraně Choltic nepodařilo zahrát ofsajd systém a Doležal využil své rychosti a nikým neatakován šel na hostujícího brankáře, kterému nedal sebemenší šanci 5:0. Domácí měli ještě několik šancí na navýšení skóre, ale v koncovce se neprosadil Hladík a ani již třígolový Doležal. Do dvou velkých příležitostí se dostal i střídající Firbas, který  měl špatně seřízená mířidla a branku nevsítil.

     Za dobrý výkon zaslouží pochválit celý tým.

   

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář